26 Qershor, 2022

Kate Middleton fotografohet e veshur me ushtarake gjatë vizitës në Akademinë e Trajnimit të Forcave të Armatosura


Kate Middleton është fotografuar e veshur me një veshje ushtarake të shtunën, teksa ka bërë vizitën e saj të fundit në një kamp trajnimi të Ushtrisë Britanike.

Postimet që përmbajnë imazhet u shfaqën drejtpërdrejt në burimet zyrtare të Instagramit dhe Twitter të Dukës dhe Dukeshës së Kembrixhit në njohje të Ditës vjetore të Forcave të Armatosura të Mbretërisë së Bashkuar .

Fotoja e  parë në Instagram përshkruan Middleton, 40 vjeç, me veshje ushtarake nga koka te këmbët, e përkulur teksa duket duke inspektuar një pjesë të pajisjes. Në foton tjetër ajo ka të veshur një helmetë ndërsa është ulur në një tank.

Krahas imazheve ishte shkruajtur dhe një deklaratë e shkurtër nga Dukesha e Kembrixhit ku lexohej: “Sot në Ditën e Forcave të Armatosura, William dhe unë dëshirojmë t’u bëjmë homazhe burrave dhe grave të guximshme, të kaluara dhe të tashme, që shërbejnë në të gjitha ushtritë tona. forcat, në det, në tokë dhe në ajër, këtu në MB dhe në mbarë botën. Faleminderit për të gjithë ju dhe familjet tuaja sakrifica për të na mbajtur të sigurt.”

Teksti vazhdoi duke shpjeguar se Middleton kishte bërë një vizitë në postin ushtarak të Mbretërisë së Bashkuar “Vitin e kaluar”, duke përmendur se ajo kishte mundësinë të dëshmonte nga dora e parë “si ata trajnojnë personelin në shërbim dhe rekrutët e rinj”.

 “Ishte e mrekullueshme të shihja nga dora e parë rolet e shumta të rëndësishme dhe të larmishme që luan ushtria çdo ditë për të na mbrojtur të gjithëve, dhe mezi pres të zbuloj më shumë rreth @RoyalNavy dhe @RoyalAirForceUK në kohën e duhur.”

© Panoramaplus.al