2 Shtator, 2018

Gjithë verës janë parë në plazh, por Peleshi dhe Gjiknuri janë akoma të bardhë si shkumës

Kjo ka qenë fundjava e fundit e plazhit, të paktën për shumicën e njerëzve, pasi dihet që në Shqipëri kemi ditë me diell edhe në tetor. Por me mbarimin e gushtit, njerëzit zakonisht i rikthehen punëve të përditshme.

Ndërkohë, në këtë faqe janë dhe politikanët e fundit për këtë sezon veror, që paparazzi ynë arriti të fotografojë fundjavën e kaluar në plazhet e Jugut të Shqipërisë.

Dy ministrat, Damian Gjiknuri dhe Niko Peleshi, janë parë shumë shpesh këtë verë duke bërë plazh në Dhërmi, por ja ku vijnë në fund të gushtit, janë fare të bardhë dhe duket sikur s’i ka parë fare dielli këtë verë. E çuditshme!

PANORAMA PLUS

Comments are closed.