18 Qershor, 2022

Fotot nga paparazzi/ LSI, në radhë për të uruar socialistët


Na ka ndodhur shpesh që të flasim për miqësitë që i lidhin partitë kundërshtare. Fotot e tyre së bashku jashtë ambienteve të Parlamentit kanë vërtetuar shpesh, se pavarësisht çfarë ndodh në sallë, jashtë deputetët gëzojnë miqësi mes tyre.

Madje, kjo miqësi është vënë re edhe në festën e organizuar nga Partia Socialiste, ku prezentë kanë qenë emrat e LSI. Kështu, deputetja Erisa Xhixho si dhe Endrit Braimllari kanë shkuar në festën e organizuar, ku dhe kanë qëndruar mes të pranishmëve përgjatë gjithë kohës.

Me gjasa, fakti që ishin në një festë ka bërë që deputetët dhe politikanët e pranishëm të buzëqeshin mes njëri-tjetrit, duke uruar për shumë suksese në të ardhmen.

© Panoramaplus.al