25 Tetor, 2021

Fotot nga paparazzi/ Gaz Paja kalon mes përmes makinave me monopatinë

Mbase ju ka qëlluar edhe juve teksa keni ecur rrugëve të Tiranës, të dalloni hipur një monopatine, një fytyrë shumë të njohur. 

gazmend paja (2)

Ai është aktori i humorit të “Portokalli”, Gazmend Paja, ka krijuar aq shumë karaktere në atë program dhe ka bërë që publiku ta dojë aq shumë.

E megjithatë, në jetën e përditshme, duket se Gazi nuk e ka shumë problem të jetojë si Vip.

gazmend pajaE ndërsa mund të rehatohej brenda një makine luksoze, ai ka zgjedhur diçka më praktike dhe më sportive, ajo është monopatina, e cila po përdoret gjithnjë e më shumë kryesisht nga të rinjtë dhe një nga arsyet është trafiku shumë i rënduar në rrugët e kryeqytetit.

Madje, shumë banorë të Tiranës, të cilët jetojnë diku në periferi, tashmë është kthyer në zakon që të hyjnë në Tiranë me makinë e më pas të parkojnë për të vijuar me monopatinë.

/Panoramaplus.al

gazmend paja2