18 Tetor, 2021

Fotot nga paparazzi/ Deputetët socialistë e demokratë shfaqen miqësorë me njëri-tjetrin

Nuk është kaq e zakonshme që të shohësh në oborrin e Parlamentit deputetë të majtë e të djathtë teksa rrinë me njëri-tjetrin. 

deputet parlament

Në përgjithësi i shohim të shoqërohen me kolegë brenda llojit dhe fare të ndarë nga kundërshtarët politikë, ashtu siç bëjnë edhe brenda në sallë. Mirëpo, ditët e fundit duket se diçka ka ndryshuar.

deputete parlament11

Mbase një klimë jo aq e tensionuar brenda sallës ka bërë që socialistë e demokratë të jenë më të afërt me njëri-jetrin. E nëse thuhet që nuk do të jetë e largët dita kur deputetët demokratë të opozitës do të bëjnë bashkë votat me socialistët në pushtet për ligje, të cilat kanë nevojë për shumicë të cilësuar, ata që tani kanë filluar të afrohen siç e shikoni në këto foto të shkrepura nga paparazzi ynë.

/Panoramaplus.al

bledi cuci parlamentbledi cuci parlament3bledi cuci parlament1bledi cuci parlament2bledi cuci parlament4deputete parlamentdeputete parlament1deputete parlament3deputete parlament6deputete parlament5deputete parlament10deputete parlament7deputete parlament8deputete parlament9