22 Nëntor, 2021

Fotot nga paparazzi/ Blend Klosi heq dorë nga makina luksoze dhe shkon në Parlament me biçikletë

Po ta kishte bërë gjatë kohës kur ishte ministër Mjedisi, do të kishte qenë më interesante. 

blendi klosi5

Megjithatë edhe si deputet, Blendi Klosi jep mesazhe pozitive duke përdorur biçikletë.

Ai është fotografua nga paparazzi i “Panorama Plus” teksa shkon në Parlament me biçikletë, duke hequr kështu dorë nga komoditeti i makinës luksoze.

/Panoramaplus.al

blendi klosiblendi klosi1blendi klosi2blendi klosi4blendi klosi3blendi klosi12