18 Tetor, 2021

Fotot nga paparazi/ Ministrja e Sipërmarrjes, Edona Bilali, spikat me stilin shik të veshjes

Edona Bilali është emëruar ministre Shteti për Mbrojtjen e Sipërmarrjes në kabinetin e ri të Ramës. Në zgjedhjet e fundit ajo kryesoi listën e kandidatëve të Partisë Socialiste në Shkodër. 

edona bilali 3

Nga viti 2013 e deri tani ajo është administratore dhe ortake në një studio konsulence në Tiranë. Që prej viti 2010 është pedagoge e ftuar në Fakultetin e Ekonomisë në Tiranë dhe që prej viti 2011 është menaxhere projektesh ndërkombëtare me donatorë të ndryshëm.

Edona Bilali1

Si një prurje e re në politikë dhe me kaq shkollim e eksperiencë pune, ajo u bë menjëherë ministre. Por ajo që ne na bie në sy, është veshja e saj e kuruar në detaje, e kombinuar me çanta e këpucë të shtrenjta.

/Panoramaplus.al

Edona Bilali2edona bilali 4Edona Bilali