18 Tetor, 2020

Fotot nga paparazi/ Me siguri argumenti i financave dhe i parave mund të bashkojë në bisedë Anila Denajn dhe Milva Ikonomin

Nuk janë të rralla rastet kur ministre ose ish-ministre të të njëjtave institucione shihen në shoqërinë e njëra-tjetrës.

Me sa duket, krahas bisedave jashtë punës, zonjat kanë edhe një arsye të fortë për të biseduar me njëra-tjetrën, që ka të bëjë me eksperiencën në të njëjtin institucion.

Për shembull, në këtë foto ku shihen teksa flasin bashkë ministrja e Financave, Anila Denaj, dhe ish-ministrja e Ekonomisë, Milva Ikonomi, me siguri diskutojnë rreth financave, parave, problemeve ekonomike, me të cilat merren në vendet e tyre të punës.

/Panoramaplus.al