1 Nëntor, 2020

Fotot nga paparazi/ Deputeti i opozitës parlamentare i fiksuar pas kostumit me kuadrate

Ylli Shehu është deputet i LSI-së, i cili arriti të futej në Parlament në vitin 2017, pasi deputetët e atëhershëm hoqën dorë nga mandatet e tyre në mënyrë unanime.

Ylli Shehu është pothuajse anonim për sa u përket fjalimeve të tij në foltore, por famën më të madhe e ka fituar në “Youtube”, ku ka të regjistruara disa këngë.

Ajo që na bie në sy është fakti se Shehu ka një kostum me kuadrate, të cilin e vesh aq shpesh sa të krijohet ideja se mos Shehu është supersticioz dhe mendon se ky kostum i sjell fat.

/Panoramaplus.al