18 Tetor, 2020

Fotot nga paparazi/ Deputetët super të kujdesshëm, edhe në foto nuk i heqin maskat

Urdhri i dalë nga Ministria e Shëndetësisë për mbajtjen e detyruar të maskës edhe në rrugë, ka shtuar kujdesin te të gjithë, edhe pse në formë të detyruar.

Ndërkohë që kishte disa deputetë, të cilët nuk e vendosën maskën këtë të enjte, disa të tjerë nuk e hoqën për asnjë moment.

Madje, kemi edhe një rast të tillë si ky në foto, ku deputetët socialistë Bare dhe Ulqini, bashkë me kolegen e tyre, nuk e hoqën maskën edhe kur bënë foto para oborrit të Parlamentit.

/Panoramaplus.al