29 Nëntor, 2021

Fotot nga paparazi/ Çfarë i ka ndodhur Nasip Naçit? Deputeti me krah të thyer në Parlament


Dikur një nga figurat më të rëndësishme të LSI dhe ish-ministër Drejtësie, tashmë zoti Nasip Naçi ka kaluar me Partinë Socialiste dhe është pjesë e Grupit Parlamentar të kësaj partie. 

nasip naci krah i thyer kuvend7

Këtë të enjte ai ka tërhequr vemendjen në Parlament pasi erdhi me krah të sëmurë. Nuk e dimë se çfarë mund të ketë ndodhur në të vërtetë, ku mund ta ketë lënduar dhe sa, nëse bëhet fjalë për ndonjë ndrydhje të vogël apo thyerje.

Gjithsesi, përtej kësaj, zoti Naçi dukej i qetë, ai ka vijuar punët e tij të zakonshme dhe takimet me kolegët kur ka dalë nga salla për ndonjë pushim.

/Panoramaplus.al

nasip naci krah i thyer kuvendnasip naci krah i thyer kuvend1nasip naci krah i thyer kuvend2nasip naci krah i thyer kuvend3nasip naci krah i thyer kuvend4nasip naci krah i thyer kuvend5

© Panoramaplus.al