11 Mars, 2018

Fotot +18/ Qytetarët dalin të zhveshur në mes të qytetit, kërkesa e rëndësishme ndaj shtetit


Disa çiklistë dolën në rrugët e Sao Paulos në një protestë të zhveshur kundër drejtuesve të pakujdesshme në qytet dhe për t’u bërë thirrje autoriteteve që të marrin masa për të mbrojtur qytetarët të cilët ecin me biçikleta.

“Paulista Avenue” në qendër të Sao Paulo, qyteti më i madh në Brazil, u tejmbush nga çiklistët, të cilët në shenjë proteste kishin dalë të zhveshur duke mbuluar pjesët intime me vizatime të ndryshme që përcillnin nga një mesazh të caktuar.

Në 2017, 37 çiklistë u vranë në qytet në aksidente rrugore, një rritje prej 23 përqind nga një vit më parë.

© Panoramaplus.al