10 Gusht, 2020

Foto nga paparazzi/ Bledi Çuçit i mbeten sytë pas nga ky model motori

Bledi Cuci-ministri-bujqesia-motorri (4)Mbase duke parë këtë foto mund të zbulojmë një nga pasionet e ministrit të Bujqësisë, Bledi Çuçi.

Dhe nuk bëhet fjalë për asnjë element që ka të bëjë me sektorin që drejton, bujqësinë, por me një motor.

Dihet që motori është një mjet mjaft i pëlqyer, sidomos nga të rinjtë, për adrenalinën që të jep udhëtimi me të. Por edhe ministrin Çuçi nuk e po e lë indiferent një i tillë. Mbase minstrat janë mërzitur nga udhëtimet me shoferë dhe me eskorta dhe kanë nevojë për diçka tjetër, mbase një udhëtim me motor.

Ja pra, ku zbuluam një tjetër tipar të Çuçit, ai i një tipi sportiv, që mbase nuk e pëlqen aspak jetën sedentare./Panoramaplus.al

Bledi Cuci-ministri-bujqesia-motorri (2)

Bledi Cuci-ministri-bujqesia-motorri (3)

Bledi Cuci-ministri-bujqesia-motorri (1)