8 Mars, 2020

Foto nga paparazi/ Timo Flloko një sfidues i madh i kohës, 71 vjeç dhe çudit me rininë e tij të përjetshme

Mbase vetëm një tjetër personazh publik mund t’i bëjë konkurrencë apo ta thërrasë në sfidë aktorin e madh, Timo Flloko, me role dhe karaktetre të panumërta në kinematografi. 

Dhe ky personazh është Vera Grabocka, bashkëshortja e tij.

Italianët thonë në këto raste: “Ka bërë pakt me djallin”. 

Është ai stereotipi që nuk njeh moshë, kur rinia zgjat pa fund, po ashtu edhe vitaliteti për të jetuar si të rinj.

Ju kujtojmë që kjo foto e Fllokos është bërë vetëm një javë më parë dhe është e papunuar. /Panoramaplus.al