24 Maj, 2020

Foto nga paparazi/ Kafeja nuk mjafton, Shalsi dhe Sterkaj kanë nevojë për …

Edhe pse të gjithë kemi pushuar jo pak gjatë kohës së karantinës, për shkak të pandemisë së koronavirusit, dikush andej nga Parlamenti ka nevojë që energjinë që i duhet për ditën, ta marrë nga një pije.

Paparazzi ynë ka fotografuar në një bar ministrin për Sipërmarrjen, Eduard Shalsin, dhe deputetin socialist, Paulin Sterkaj.

Edhe pse duket që nuk janë shumë të përqendruar te bisedat me njëritjetrin, në tavolinat e tyre ka pije energjike. Seancat e Parlamentit nuk kanë qenë edhe aq të gjata këto kohë, por me siguri ka njerëz që lodhen edhe duke punuar pak.

Parlamentarët në kafe