8 Mars, 2020

Foto nga paparazi/ I mbërthyer me shall në Parlament, Shalsi i frikësuar nga …

Periudha e ndërrimit të stinëve sjell ftohje dhe viroza. 

Duket se ky fakt e ka frikësuar ministrin për Sipërmarrjen, Eduard Shalsi.

Ai është shfaqur në Parlament pak ditë më parë i mbërthyer me shall.

Tani që jemi edhe në periudhën e koronavirusit, frika është akoma më e justifikuar. /Panoramaplus.al