25 Janar, 2018

Dinosauri Barney harron të shkuarën, tani ofron seks të pambrojtur për 350 dollarë

David Joyner është i njohur si aktori që interpretoi personazhin e dashur për filmat e fëmijëve, Dinosaurin Barney, tashmë duket se do të bëhet i dashur për femrat.

54-vjeçari është bërë një guru seksi dhe zgjedh që të kryej marrëdhënie pa prezervativ me klientet e tij femra.

sub-buzz-29509-1496932796-1

Ai u premton klienteve të tij që nëpërmjet masazhit dhe seksit të pambrojtur do i bashkojë mendjen, trupin dhe shpirtin e ndërsa një seancë me të kushton 350 dollarë.

ManBarney

© Panoramaplus.al