26 Mars, 2020

Dhjetë fotot emocionuese, si takohen njerëzit përmes dritares me të dashurit e tyre, gjatë karantinës

“Në distancë, por të bashkuar”: një frazë që dëgjohet shpesh në ditët kur e gjithë bota është në krizë totale nga koronavirusi.

Në fakt, ka shumë njerëz që, për shkak të të gjitha masave të marra për të frenuar përhapjen e infeksionit Covid-19, detyrohen të qëndrojnë në shtëpi dhe për këtë arsye nuk janë në gjendje të shohin ose përqafojnë të dashurit e tyre si dhe kur ata do të donin.

Një sakrificë e nevojshme, e rëndësishme për t’u kryer tani më shumë se kurrë, nëse duam të ndihmojmë veten dhe të tjerët.

Më poshtë, ju sjellim disa foto, momente të publikuara nga guardachevideo.it, të disa njerëzve që mund ta shohin njëri-tjetrin vetëm përmes xhamit, apo distancës:

burre e gruaburre e grua2burre e grua3burre e grua4burre e grua5burre e grua6burre e grua7burre e grua8burre e grua9burre e grua10