28 Maj, 2022

Detaje të vogla, por që tregojnë se ai ka rënë kokë e këmbë në dashuri me ju


Si mund të dalloni nëse dikush është i dashuruar me ju? Nëse sapo takoni dikë në jetën reale, ose jeni tashmë miq me të, si e dini nëse ai ju pëlqen juve më shumë se thjesht shoqe?

Këtu janë shenja tepër të besueshme se dikush është veçanërisht i dashuruar me ju:

Ata e mbajnë mend atë që thua

Njerëzit mbajnë mend shumë më tepër detaje rreth ndërveprimeve me dikë që e duan, pjesërisht sepse ata me siguri kanë qenë të fiksuar pas atyre detajeve, duke kërkuar shenja që ju interesojnë.

Ata kërkojnë justifikime për të folur me ju

Janë ata që ju shkruajnë edhe pa ndonjë arsye të veçantë. Kjo ndodh sepse ata ndjejnë nevojën për të folur me ju dhe për t’ju patur pranë kurdoherë.

Ata rrinë aktivë në mediat sociale

Mediat sociale janë një prani e mrekullueshme dhe e tmerrshme në jetën tonë – dhe kjo e komplikon disi takimin. Por, nëse ju dhe i dashuri juaj jeni të dy aktivë në mediat sociale, kjo mund të tregojë mjaft ndjenjat e tyre të vërteta.

Ata ju kërkojnë të rrini me njëri-tjetrin më shpesh sesa grupet

E qartë, por e ngjashme, shumë e dukshme për të mos përmendur. Nëse ata shpesh heqin dorë nga qëndrimi i grupit në favor të kohës solo me ju, ata tashmë kanë rënë Brenda me ju, dhe ju duhet ta pranoni këtë gjë.

Ata nuk e shikojnë telefonin e tyre kur janë me ju

Sigurisht, emailet e punës dhe urgjencat aktuale ndodhin për fat të keq, por duke marrë parasysh varësinë e shumicës së njerëzve nga pajisjet celulare, shumica e njerëzve do të shkëputen kur të jenë vërtet të interesuar me atë që kanë përballë.

Ata luajnë me flokët e tyre

Kjo është një ndër gjuhët e trupit e cila shfaqet më shesh tek meshkujt. Mund të lidhet me nervat ose duke treguar në mënyrë të pandërgjegjshme turpin dhe sikletin e tyre kur ju kanë juve përballë.

Ata mezi presin që t’ju prezantojnë me familjarët dhe miqtë

Duke qenë se familja dhe miqtë janë shumë të rëndësishëm, ata mezi presin që të prezantoheni me ta, kjo sepse edhe ju tashmë zini një vend shumë të veçantë në jetën e tyre.

© Panoramaplus.al