Tri ministret e reja, e Shëndetësisë, e Drejtësisë dhe e Sipërmarrjes shfaqen në çdo vend bashkë. Ato shihen në shoqërinë e njëra-tjetrës në pushimet e seancave
Deputeti i Partisë Socialiste, Erjon Braçe, është i njohur ndër të tjera edhe për stilin e tij të veshjes dhe për disa aksesorë të veçantë, si