17 Mars, 2023

Çanta me bizhuteri të vogla dhe të çmuara: më të dëshiruarat nga femrat


Me shumë ngjyra dhe shumë të dashura edhe nga të famshmit. Fokus i veçantë në çantat bizhu, pjesë një koleksioni vërtet të jashtëzakonshëm të artikujve dhe aksesorëve prej lëkure.

c1

Engjëjt e vërtetë mbrojtës të grave. Çantat janë aksesorët sekretë, pasqyra e shpirtit, shprehje e personalitetit të dikujt. Me ardhjen e muajit mars, do të debutojnë një koleksion artikujsh lëkure dhe aksesorësh për vjeshtën/dimrin e ardhshëm, i destinuar të bëhet legjendar. Ato u prezantuan në një event të veçantë në Milano, në kuadër të Javës së Modës, mes të ftuarve dhe të famshmëve të përzgjedhur.

c6Jo vetëm çanta. Me një përzierje të guximshme të modeleve ikonike, nuancave të bollshme dhe detajeve ndjellëse, ky koleksion i artikujve dhe aksesorëve të lëkurës vjeshtë-dimër 2023, nxjerr në pah frymën eklektike, qasjen krijuese dhe të gëzueshme. Perlat e gjalla dhe të jashtëzakonshme të natyrës konfirmohen si një burim i pashtershëm frymëzimi, i aftë të tregojë karakterin, pasionin dhe emocionin e stilit.

c2 c3

c4 c5

 

© Panoramaplus.al