17 Shtator, 2021

“Buzëqeshja, gjuha e përbashkët e të gjithë njerëzve!”/ Ja fotografitë e mahnitshme që tregojnë fuqinë e këtij veprimi

Të rriturit buzëqeshin rreth 20 herë në ditë, ndërsa fëmijët deri në 400 herë në ditë. Një buzëqeshje mund të jetë e fuqishme, mund të rrisë disponimin tuaj, mund të jetoni më gjatë dhe mund të keni marrëdhënie më të mira me njerëzit përreth jush, shkruan “Bright Side”.

Jay Weinstein është një endacak i lindur në Australi, dhe në vitin 2015, ai filloi të udhëtonte me kohë të plotë. Gjatë aventurave të tij, ai ishte dëshmitar i një njeriu që u transformua para syve të tij teksa tha: “Buzëqesh!” pak para se të bënte një fotografi, dhe kjo shënoi fillimin e projektit të tij, “soiaskedthemtosmile”. Sipas tij, njerëzit mund të flasin të njëjtën gjuhë: të buzëqeshin!

buzeqeshja (3) buzeqeshja (8) buzeqeshja (9) buzeqeshja (7) buzeqeshja (5) buzeqeshja (6) buzeqeshja (4) buzeqeshja (2) buzeqeshja (1)