26 Janar, 2018

Bie Facebook dhe Instagram

Përdoruesit e rrjeteve sociale Facebook dhe Instagram kanë hasur në probleme në Europë dhe Amerikë oret e fundit, si pasoje e ndërprerjes së funksionimit të ketyre rrjeteve.

fbfail

Shume persona kishin veshtiresi ne leximin e mesazheve dhe dergimin e tyre, madje edhe hyrjes ne llogarite e tyre personale.

Ndërprerja e sherbimit duket se po prek përdoruesit anembanë botës, ku thuhet se ka me mijëra raporte vetëm brenda orëve të fundit.

© Panoramaplus.al