28 Maj, 2022

Artikujt më të mirë për të pasur nëse i lini kafshët shtëpiake vetëm në shtëpi


Për shumë prej nesh, kafshët tona janë si fëmijë. Rrathët nëpër të cilat kalojmë për t’i mbajtur foshnjat tona me gëzof më të lumtur dhe më të shëndetshëm nuk janë kurrë shumë. Por, ka raste kur na duhet të kalojmë ditë të gjata në punë ose të bëjmë udhëtime të shkurtra të fundjavës, duke na detyruar të lëmë macet dhe qentë në shtëpi.

header_image_home_alone_dog

Kjo listë e pajisjeve dhe produkteve mund të ndihmojë të siguroheni që nevojat e banjës të plotësohen dhe vaktet të shërbehen në kohë, edhe nëse nuk jeni në shtëpi.

Një kuti inteligjente mbeturinash që mund ta kontrolloni me një aplikacion

download

Kjo kuti mbeturinash e mbuluar pa duar ka mbi 7,470 rishikime me pesë yje dhe lidhet me një aplikacion në mënyrë që të mund të mbani një kuti mbeturinash të pastër, pavarësisht se ku jeni, duke mbajtur gjithashtu gjurmët e shëndetit të maces tuaj dhe frekuencës së banjës.

Një kamerë interaktive për kafshët shtëpiake që dërgon sinjalizime

download-1

Për një pamje 160 gradë të kafshës suaj kur jeni larg shtëpisë, merrni sistemin e kamerës Furbo për kafshët shtëpiake. Ka mbi 23,3000 vlerësime me pesë yje në Amazon dhe është një nga më të mirat në treg.

 

 

Një portë qenushësh e konfigurueshme për të bllokuar zonat ku kafsha juaj nuk lejohet

c3769f4a-8df6-4500-a37d-3d5da56fca9b

Kjo portë e konfigurueshme për kafshët shtëpiake është bërë me dru të cilësisë së mobiljeve dhe mund të ndihmojë në personalizimin e hapësirës roaming të kafshës suaj ose të kufizojë aksesin e tyre në vendet përreth shtëpisë kur nuk jeni aty.

 

Një ushqyes automatik që shpërndan ushqim në një kohëmatës

724c0efb-4b42-4aa3-a527-5e93c1b4977e

Ky ushqyes automatik i programueshëm për kafshët shtëpiake mban deri në 4 litra ushqim të thatë dhe mund të shpërndajë automatikisht nga një deri në katër vakte në ditë.

 

 

Një shatërvan me kapacitet të madh që mban të rrjedhshëm ujin e filtruar

26036b1f-0119-4fb9-85bc-0eec356e85d6

Ky shatërvan heq mbetjet e qimeve, klorit dhe metalet e rënda dhe përmirëson shijen e ujit për kafshën tuaj. Është bërë nga plastika pa BPA dhe ka një kapacitet 2,5 litra, i cili shtyhet përmes një sistemi qarkullimi duke përdorur një pompë ultra të qetë dhe me konsum të ulët.

 

© Panoramaplus.al