25 Qershor, 2022

5 mënyra për të qenë e dashura perfekte për të (këshilla nga një burrë)


Ashtu si gratë, edhe burrat duan gjëra të ndryshme në një marrëdhënie. Unë, për shembull, preferoj një grua “të ngjitur”… e dini, tipi që çmendet kur nuk telefonoj ose nuk kthej mesazhe. Ose ai lloji që vjen herët në shtëpi, bën darkë dhe më pret në shtrat. Ky është obsesioni im. Një djalë tjetër, ndoshta në Xhamajka, dëshiron një grua që mund të pijë duhan dhe të festojë si një qiprian egjiptian…

Kini shumë respekt për veten

Sipas mendimit tim, rregulli i parë i të qenit i dashuruar është të duash veten së pari. Sigurisht, tingëllon pak egoiste, por nëse nuk e respektoni veten, mos prisni që dikush ta bëjë atë për ju.

Ji mbështetëse, jo kontrolluese

Pengesat janë të pashmangshme në jetë dhe as i dashuri juaj nuk ka imunitet. Ndonjëherë, gjërat bëhen të përafërta dhe sado që ai përpiqet, asgjë nuk funksionon. Të kuptuarit se kjo është vetëm një fazë e jetës dhe të mësosh ta përqafosh atë është thelbësore.

Lini hapësirë në marrëdhënie

Kur i dashuri juaj shkon në një festë me miqtë e tij dhe nuk ju fton, kjo është sepse është argëtuese dhe e bën atë të lumtur, jo sepse ai po përpiqet t’ju shmangë.

Veproni me pjekuri

Dashuria është si një kodër; ka ulje-ngritje, dhe për sa i përket zënkave, është e natyrshme që ato të ndodhin me ju. Por perballojini ato me pjekuri, dhe sjellje fëmijësh.

Ndiqni pasionet dhe interesat tuaja

Mbi dhe përtej asaj marrëdhënieje, ju keni jetën tuaj për të jetuar. Merrni një pamje të re herë pas here, shkoni në palestër, hani shëndetshëm, bëni një karrierë, qëndroni në trend, etj. Ju jeni plotësisht përgjegjës për çdo gjë që zgjidhni të bëni me jetën tuaj. Pra eksploroni, eksploroni, eksploroni./REVISTA PSIKOLOGJIA

© Panoramaplus.al