19 Tetor, 2020

20 foto që tregojnë se këto kafshë nuk mund të sillen normal as edhe një ditë

Ashtu si ne, çdo kafshë ka personalitetin e vet. Dhe disa thjesht duan të argëtohen në jetë, pa u interesuar se çfarë mendojnë të tjerët. Për pronarët me fat të këtyre kafshëve shtëpiake, kjo shkakton situata gazmore.

kafshët g

“Nëse ju pëlqen zotëri i sjellshëm, a mund të kërkoj vetëm një trajtim tjetër?”

kafshët (10)

“Mos qesh me mua! Unë e vodha këtë, unë jam një djalë i keq! ”

kafshët (14)

“Mami nuk më besoi kur u përpoqa të shpjegoja se sa i çuditshëm është shpëtimi ynë i ri.”

kafshët (19)

“Fjeta në dysheme, u zgjova para…”

kafshët (7)

“Sapo bleva një krevat macesh të ri. Kjo nuk është mënyra se si përdoret, e dashur.”

kafshët (13)

“Ky është eksploruesi ujor me të cilin u ndesha dje”.

kafshët (9)

“Opie tërhoqi shtratin dhe batanijen nëpër shtëpi dhe pastaj u ul kështu për 25 minuta ndërsa ne hanim darkën.”

kafshët (6)

“Macja e mamasë time është kaq budallaqe. Rri gjithnjë kështu dhe e mban vështrimin nga ti.”

kafshët (12)

“Engjëlli ynë i ëmbël duke fjetur butë në makinë”.

kafshët (20)

“Duke mbajtur bimën time.”

kafshët (15)

“Unë e dërgoj atë në çerdhe vetëm që të mbajë duart e punonjësve gjatë gjithë ditës.”

kafshët (16)

“Mirësevini tek Wendy!”

kafshët (17)

“Është e pamundur të punosh kështu”.

kafshët (4)

“Ai pëlqen të thith këmbën e tij para gjumit.”

kafshët (1)

“Fotoja ime e preferuar e qenit tim. Nuk ka vrimë në bar”.

kafshët (2)

“Macja është përtej kujdesit për pamjen”.

kafshët (3)

“Këlyshi i shokut tim zbuloi pasqyrat dhe tani ai nuk më shikon drejtpërdrejt.”

kafshët (18)

“Vështroj përreth dhe shoh këtë qenin që më ka ngulur sytë.”

kafshët (5)

“Kjo është macja ime Lorbus që përpiqet të hajë një karrige metali.”

kafshët (11)

“Gjithçka doja ishte një foto e bukur e maces sime.”

kafshët (8)