Panik në autostradën Tiranë-Durrës, qytetari nxjerr videon: Shyqyr që shpëtova kokën

SHPËRNDAJE

Gropat e shumta të krijuara dhe arnimet e bëra në vite të ndryshme ne autostraden Tirane- Durres, në jo pak raste bëhen burim aksidenti, apo shkatërrojnë automjetet që e përshkojnë atë çdo ditë.

makinat

Ndodh edhe keshtu, si denoncimi i ketij qytetari ne DurrësLajm, i cili ka treguar me video se cfare ndodh konkretisht, Ne video, ku duken qartë 6 automjete, të cilave u janë çarë gomat. “Shyqyr që shpëtova kokën!”,- shkruan qytetari, që dërgoi videon.

Gjendja e krijuar është alarmante në këtë segment rrugor që përballet çdo ditë me një fluks të madh lëvizjeje në çdo orë të ditës.

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.