OSBE/ODIHR paralajmëroi sot publikimin e raportit për zgjedhjet, Qeveria është njohur që të premten

Jul 26, 2021 | 19:22
SHPËRNDAJE

OSBE/ODIHR ka lajmëruar që në mëngjes sot se do të publikoj raportin përfundimtar për zgjedhjet e 25 Prillit.odihr

Në faqen zyrtare të OSBE gjendet vetëm njoftimi i publikimit të raportit final dhe faqja e parë e raportit por nuk është përditësuar teksti i plotë.

Ndërkohë “Panorama” mëson se qeveria është njohur me raportin përfundimtar që kanë përgatitur vëzhguesit e ODHIR që ditën e premte.

Këtë herë gjetjet e vëzhguesve do publikohen më herët se zakonisht për shkak se edhe zgjedhjet u bënë më herët pas ndryshimit të periudhës zgjedhore.

osbe

© Panorama.al

Te lidhura