Në kolapas televizionet, sezonin e ardhshëm “Facebook” do të transmetojë kampionatin…

SHPËRNDAJE

Teknologjia duket se sa vjen edhe futet më shumë në botën e futbollit.  Çdo ditë po krijohen metoda të reja. Risia më e fundit është futja e rrjetit social “Facebook” në rrjetin e transmetimi “live” të ndeshjeve. Tashmë konkurrenca do të shtohet pasi ky rrjet social do të transmetojë kampionatin anglez.

NINTCHDBPICT000416845165-706x430

Futja e “facebook” në rrjetin e transmetimit do tu shkaktojëtelevizioneve një dëm të madh. Shikueshmëria e tyre do të ulet dhe në këtë mënyrë do të uleshin edhe fitimet e tyre.

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.