Ndryshime në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë/ Ja emërimi i kryeministrit Edi Rama

Oct 20, 2021 | 18:20
SHPËRNDAJE

Në mbledhjen e sotme të Këshillit të Ministrave, kreu i qeverisë Edi Rama ka emëruar Enkelejda Muçajn zëvendësministre të Infrastrukturës dhe Energjisë.

ramarama

Vendimi është publikuar në faqen online të Kryeministrisë. Kujtojmë që Enkelejda Muçaj ka mbajtur detyrën e Avokates së Përgjithshme të Shtetit, pozicion nga i cili u lirua në 28 qershor të këtij viti.

enk

                                        V E N D I M
                                              PËR

EMËRIM NË DETYRË

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr.9000, datë 30.1.2003, “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

Znj. Enkelejda Muçaj emërohet zëvendësministër i Infrastrukturës dhe Energjisë.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

K R Y E M I N I S T R I
EDI RAMA

***

rama 1

 

© Panorama.al

Te lidhura