Lehtësoni këmbët e lodhura për 15 minuta

SHPËRNDAJE

Kush nuk do të donte që të kënaqej më tepër nëpër festa me anë të këpucëve të sheshta?

Këpucët me taka të larta mund të dëmtojnë muskujt, ligamentet dhe tendinat në kavilje e në shputën e këmbës. Lehtësoni dhimbjet në këmbë me anë të këtyre tendosjeve.

Bëni këto 4 lëvizje të detajuara siç i shihni në skica, 3 herë në ditë dhe çdo lëvizje për 1 minutë secilën.245

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.