Një ditë pas mbylljes së transmetimeve analoge AMA del me vendim: Do t’i shihni deri më…

SHPËRNDAJE

Transmetimet analoge do te keni mundesi t’i shihni edhe per pak kohe.

gentian-sala

Nje dite pas mbylljes ne Tirane dhe Durres dhe shume ankesave nga qytetaret qe nuk mund te shihnin me nje sere stacionesh, AMA ka dale me nje vendim.

Shtyn me 4 muaj kohë fikjen e transmetimeve analoge: 15 janar 2019.

“Ne mendojmë që gjëja më e mirë është të shtyhet ky proces. Nuk ka të humbur nga ky procces: Qytetarët që kanë blerë dekoderët mund të shikojnë më shumë kanale dhe qytetarët që nuk i kanë blerë, do kenë më shumë kohë për të blerë dekoderat. 

Kjo nuk do të thotë rindezje e transmetive dixhitale të paautorizuara, do të thotë rindezje e transmetimeve analoge të liccensuara nga Autoriteti i Mediave”, tha Gentian Sala, kreu i AMA-s.

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.