Komisioni i Rithemelimit zhvillon sot zgjedhjet për kreun e degës në Dibër, nis procesi! Kush janë kandidatët në garë

Apr 22, 2022 | 9:40
SHPËRNDAJE

Komisioni i Rithemelimit do të zhvillojë ditën e sotme procesin zgjedhor për kreun e degës në Dibër.

15e6ff32-0361-4e4f-8720-179a5439b319

Në njoftim për shtyp Rithemelimi bën me dije se kandidatët në garë janë Hamza Lleshi dhe Ilir Krosi.

Procesi zgjedhor do të nisë në orën 08:00 dhe do të zgjasë deri në 17:00. Por në njoftim theksohet se nëse do të ketë votues edhe pas kësaj ore, procesi do të zgjatet akoma më shumë.

Deklarata

Njoftim i Komisionit të Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale të Partisë Demokratike.

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale të Partisë Demokratike njofton se sot,  më 22 prill 2022, po zhvillohen zgjedhjet për Kryetar të PD Dibër. Qendra e Votimit është në Pallatin e Kulturës Peshkopi.

Procesi i votimit është hapur në orën 8.00 e do të mbyllet në orën 17.00. Në rast se në Qendrat e Votimit do të ketë ende votues, procesi do të vijojë edhe pas orës 17.00, deri kur edhe anëtari i fundit i PD së degës përkatëse të ketë votuar. Për shtyrjen e votimit do të njoftohet Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale i cili vendos.

Kandidatët për Kryetar janë:

  1. Hamza Lleshi
  2. Ilir Krosi

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale fton të gjithë anëtarët e PD të degëve të sipërpërmendura të bëhen pjesë e procesit të votimit për zgjedhjen e Kryetarit të degës së tyre sipas parimit “një anëtar një votë”, për një Parti Demokratike më të bashkuar, më të fortë e më të hapur.

© Panorama.al

Te lidhura