Kishte marrë dy dozat e vaksinës Pfizer/ Koronavirusi i merr jetën modeles në moshën 18-vjeçare

Jan 12, 2022 | 16:19
SHPËRNDAJE

Modelja braziliane Valentina Boscardin ka ndërruar jetë në moshën 18-vjeçare për shkak të komplikacioneve të shkaktuara nga COVID-19.

𝚅𝚊𝚕𝚎𝚗𝚝𝚒𝚗𝚊 𝙱𝚘𝚜𝚌𝚊𝚛𝚍𝚒𝚗 (12)

Ajo u shtrua në një spital në Sao Paulo pas infektimit me koronavirus por nuk e fitoi dot betejën me sëmundjen e rëndë pasi i shkaktoi trombozë.

Ishte nëna e saj, prezantuesja e njohur Marcia Boscardin, e cila dha lajmin e trishtë në rrjetet sociale.

𝚅𝚊𝚕𝚎𝚗𝚝𝚒𝚗𝚊 𝙱𝚘𝚜𝚌𝚊𝚛𝚍𝚒𝚗

Ajo postoi një foto krah të bijës dhe shkroi: “Zoti të pranoftë krahëhapur. Bija ime, do të të dua përgjithmonë. Një engjëll ngjitet në parajsë.”

Sipas Marcia Boscardin, modelja nuk kishte probleme të mëparshme shëndetësore dhe kishte marrë të dyja dozat e vaksinës Pfizer.

E reja ishte pjesë e agjencisë së modelimit Ford Model Brasil Sao Paulo.

/Panoramaplus.al

𝚅𝚊𝚕𝚎𝚗𝚝𝚒𝚗𝚊 𝙱𝚘𝚜𝚌𝚊𝚛𝚍𝚒𝚗 (11) 𝚅𝚊𝚕𝚎𝚗𝚝𝚒𝚗𝚊 𝙱𝚘𝚜𝚌𝚊𝚛𝚍𝚒𝚗 (10) 𝚅𝚊𝚕𝚎𝚗𝚝𝚒𝚗𝚊 𝙱𝚘𝚜𝚌𝚊𝚛𝚍𝚒𝚗 (9) 𝚅𝚊𝚕𝚎𝚗𝚝𝚒𝚗𝚊 𝙱𝚘𝚜𝚌𝚊𝚛𝚍𝚒𝚗 (8) 𝚅𝚊𝚕𝚎𝚗𝚝𝚒𝚗𝚊 𝙱𝚘𝚜𝚌𝚊𝚛𝚍𝚒𝚗 (7) 𝚅𝚊𝚕𝚎𝚗𝚝𝚒𝚗𝚊 𝙱𝚘𝚜𝚌𝚊𝚛𝚍𝚒𝚗 (6) 𝚅𝚊𝚕𝚎𝚗𝚝𝚒𝚗𝚊 𝙱𝚘𝚜𝚌𝚊𝚛𝚍𝚒𝚗 (5) 𝚅𝚊𝚕𝚎𝚗𝚝𝚒𝚗𝚊 𝙱𝚘𝚜𝚌𝚊𝚛𝚍𝚒𝚗 (4) 𝚅𝚊𝚕𝚎𝚗𝚝𝚒𝚗𝚊 𝙱𝚘𝚜𝚌𝚊𝚛𝚍𝚒𝚗 (3) 𝚅𝚊𝚕𝚎𝚗𝚝𝚒𝚗𝚊 𝙱𝚘𝚜𝚌𝚊𝚛𝚍𝚒𝚗 (2) 𝚅𝚊𝚕𝚎𝚗𝚝𝚒𝚗𝚊 𝙱𝚘𝚜𝚌𝚊𝚛𝚍𝚒𝚗 (1)

© Panorama.al

Te lidhura