Kërkoni lidhje afatgjatë, ja 8-të shenjat që tregojnë qartë se ai nuk dëshiron një lidhje serioze me ju

Aug 8, 2022 | 12:26
SHPËRNDAJE

Ju prireni të bëni shumë gjëra kur jeni me një djalë dhe e pëlqeni atë. Edhe pa fjalë, do të përpiqeni shumë për të deshifruar çdo lëvizje dhe synim të tij. Ju i bëni të gjitha këto sepse doni të dini nëse ai do të jetë mjaft i interesuar që të dëshirojë një marrëdhënie me ju në të ardhmen.

 

cift

8 shenja që tregojnë se ai nuk dëshiron një lidhje serioze me ju

Ai nuk është i disponueshëm emocionalisht

Është normale që ju të ndiheni mjaft rehat pranë një djali që t’i hapeni dhe t’i besoni atij. Sidoqoftë, duhet të ngadalësoni dhe të vëzhgoni nëse ai është i gatshëm t’ju hapet dhe t’ju lejojë gjithashtu.

Ai duket i shpërqendruar sa herë që jeni bashkë

Nëse ai është kryesisht i shkëputur dhe i shpërqendruar sa herë që të dy jeni bashkë, shanset që ai të mos jetë i interesuar të ketë një marrëdhënie me ju janë shumë të larta.

Nuk jeni takuar me miqtë e tij

Një djalë që ju pëlqen dhe është i interesuar të ketë ndonjë lidhje me ju për një kohë të gjatë, do të dëshirojë t’ju prezantojë me njerëzit që kanë kaq shumë vlerë për të.

Nuk mund të mbështeteni tek ai

Një burrë nuk dëshiron një marrëdhënie me ju nëse nuk mund të mbështeteni tek ai ose t’i besoni në çdo moment.

Ai hesht ndaj jush për një kohë

Zhdukja nga ju për ditë, javë ose muaj përpara se të dëgjoni përsëri nga ai është një shenjë e qartë se ai nuk është i interesuar për ju.

Ai nuk është i interesuar të bëjë plane afatgjata

Kur të pëlqen vërtet dikë, të duash të bësh plane afatgjata me të nuk është e pavend. Është vetëm dikush që nuk është i interesuar të ketë diçka serioze me ju që nuk do të dëshirojë të ketë plane afatgjata me ju.

Ai nuk tregon interes për jetën tuaj

Një burrë që është i interesuar të krijojë një marrëdhënie me ju do të interesohet për atë që po ndodh në jetën tuaj.

Ai nuk ju thotë se ju do

Nëse një djalë është vërtet i dashuruar me ju, ai do t’ju thotë se ju do dhe do t’ju tregojë duke bërë gjëra të vogla.

/Revista Psikologji

© Panorama.al

Te lidhura