I treti në listën e PS për Shkodrën/ Benet Beci takim me drejtuesit e fabrikës fason

Apr 2, 2021 | 17:27
SHPËRNDAJE

 

Kandidati i Partisë Socialiste për deputet në Shkodër, Benet Beci, ka vizituar në fabrikë për prodhimin e veshjeve, duke u njohur nga afër me procesin e punës por edhe me vështirësitë që po kalon biznesi fason, që nga pandemia, vështirësitë për gjetjen e punonjësve të kualifikuar apo dhe vështirësitë që vijnë nga ligji i tatimit mbi Vlerën e Shtuar.

168454774_138916014903189_5557727953160261851_n

Gjatë bisedës me drejtuesit e fabrikës, Beci ka shprehur interes dhe ka kërkuar te njihet me trajtimin financiar të punonjësve dhe lehtësirat qe mund te krijohen me ligj për ta.

Ai ka premtuar se çdo problematikë e ngritur do te diskutohet në një takim tjetër më të zgjeruar bashkë me specialistë të sektorit.

© Panorama.al

Te lidhura