“Ftesë për reflektim”- Presidenti Ilir Meta publikon analizën e dy profesorëve: Aktorët politikë duhet të kenë në fokus vetëm rritjen e mirëqenies së qytetarëve

Mar 20, 2021 | 10:11
SHPËRNDAJE

ilir meta

Presidenti Ilir Meta e ka nisur ditën këtë të shtunë me një “ftesë për reflektim” për të gjithë aktorët politikë, teksa ka shprëndarë një analizë të botuar në Panorama.al, të dy profesorëve të njohur Skënder Kërçuku dhe Ilias Mehmeti.

Sipas Metës, politikanët duhet të kenë në vëmendje trajtimin efikas të problemeve të qytetarëve, me fokus rritjen e mirëqenies.

“Ju ftoj të lexoni këtë analizë të shkëlqyer, që na fton për reflektim dhe që duhet të zgjojë vëmendjen e të gjithë aktorëve për trajtimin efikas të problemeve të qytetarëve, duke pasur në fokus vetëm rritjen e mirëqenies së tyre, të ardhmen e Shqipërisë dhe të fëmijëve tanë! 🇦🇱”, shkruan Meta.

Ndërkohë analizën e dy profesorëve mund ta lexoni më poshtë në këtë link:

Votuesit kërkojnë rritjen e mirëqenies, jo premtime boshe

 

© Panorama.al

Te lidhura