Fibank vazhdon me oferta fantastike për depozitat

Feb 3, 2023 | 15:00
SHPËRNDAJE

fibank

Fibank po vazhdon me oferta të shkëlqyera për lloje të ndryshme depozitash edhe në fillim të këtij viti tjetër sfidues. Ofertat kombinojnë interesa shumë të larta për depozitat me fleksibilitet të lartë për t’u tërhequr në çdo kohë pa humbur interesat e fituara.

Ekzistojnë disa opsione të depozitave afatshkurtra dhe afatgjata si dhe llogari kursimi pa kufizime kohore që ofrojnë interesa konkuruese në treg, deri në 6.5% në lekë dhe deri në 4.5% në Euro, Dollarë. Asnjë depozitë minimale nuk kërkohet duke lejuar të gjithë depozituesit të menaxhojnë dhe rrisin kursimet e tyre pa asnjë kufizim.

Fibank po harton shumë produkte interesante dhe inovative me synimin për të kombinuar veçoritë më të mira për të përmirësuar vazhdimisht përvojën e klientit dhe duke i lejuar ata të menaxhojnë më mirë kursimet e tyre duke i mbajtur ato shumë të sigurta në bankë. Është pjesë e Fibank Banking Group, një kompani financiare shumë proaktive që po forcon vazhdimisht pozicionin në rajon dhe po bën të gjitha përpjekjet për të ofruar më të mirën për klientët e saj.

https://www.fibank.al/individe/depozita-dhe-investime

NDIQE LIVE "PANORAMA TV" © Panorama.al

Te lidhura