Fibank Albania hap degën në Sarandë

SHPËRNDAJE

Dega Sarande është e treta e hapur nga Fibank gjate kësaj periudhe si pjesë e strategjisë së zgjerimit dhe rritjes së biznesit në Shqipëri. Fibank Albania po zgjerohet në tregun Shqiptar me mbështetjen e fuqishme të Grupit rajonal Fibank.

unnamed (11)

Strategjia e zgjerimit synon punësimin e kapaciteteve profesionale, kredidhënien dhe suportin për bizneset e mira si edhe ofrimin e të gjitha produkteve e shërbimeve bankare për klientët individë.

unnamed (12)

Fibank Albania është në vazhdimësi të zhvillimeve pozitive dhe të rritjes së mëtejshme e bazuar në përpjekjet e vazhdueshme në ofrimin e produkteve inovative dhe të përshtatura për çdo tip klienti.

unnamed (13) unnamed (14) unnamed (15) unnamed (16) unnamed (17) unnamed (18) unnamed (19)

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.