E frikshme/ Shqiptarja mbyt foshnjën e porsalindur, nëna e ndihmoi ta fshihte (historia)

SHPËRNDAJE

Nje rast i frikshem ai i një 19-vjeçare shqiptare e cila eshte vene ne prangat e policise greke se bashke me nenen e saj pasi akuzohen se kanë mbytur foshnjen e porsalindur dhe e kanë flakur në plehra. Ngjarja thuhet se ka ndodhur në Petropulis në verilindje të Athinës.

shqiptarja

Mesohet se vajza dhe nena e saj e kane pranuar krimin qe kane bere.

Ato kane treguar se e reja kishte pasur marrëdhënie intime me një djalë, por me te ishte ndare dhe atij nuk i kishte treguar asgje për shtatzëninë.

Edhe nëna nuk kishte kuptuar asgje ne momentet e para per shtatzëninë e te bijës.

Adoleshentja per ta fshehur ngjarjen, ka lindur në shtëpi me ndihmën e të ëmës.

Adoleshentja e ka mbytur foshnjen duke i mbyllur gojën që të mos qante dhe e ka mbytur me duar.

Sic shkruajne mediat greke, i vogli u mbeshtoll në një qese të zezë dhe u hodh në koshin e plehrave.

Ç 19÷ñïíç êáé ç 54÷ñïíç ìçôÝñá ôçò ïäçãïýíôáé, ôçí ÄåõôÝñá 14 ÌáÀïõ 2018, áðü áóôõíïìéêïýò ãéá íá áðïëïãçèïýí óå áíáêñéôÞ êáé åéóáããåëÝá ãéá ôçí õðüèåóç ôïõ íåêñïý âñÝöïõò ðïõ âñÝèçêå óå Ýíáí êÜäï óêïõðéäéþí óôçí Ðåôñïýðïëç óôá ôÝëç ôïõ ðåñáóìÝíïõ Öåâñïõáñßïõ. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Aty u zbulua nje dite me pas, rastësisht. Pas hetimeve, rezultatet e analizës së ADN-së treguan se i kujt ishte fëmija.

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.