Duket e habitshme, por forma e thonjve tregon shumë për ju…

SHPËRNDAJE

Secili ka thonj të formave të ndryshme: disa i kanë të gjerë dhe katror, të tjerët  të hollë dhe të ngushtë. Por a keni menduar ndonjëherë se forma mund të ketë ndonjë domethënie për personalitetin tuaj?

1

Thonj të gjerë, të gjatë dhe drejtkëndëshe

Përgjithësisht personat me këtë lloj thoi janë të qetë, pragmatik, të balancuar, njerëz të pavarur me një mentalitet të gjerë. Ata janë të besueshëm dhe kanë një ndjenjë të madhe përgjegjësie për fjalët dhe veprimet e tyre. Udhëheqës të lindur.

Lajmin e plotë e lexoni në linkun: http://www.panorama.com.al/panoramaplus/duket-e-habitshme-por-forma-e-thonjve-tregon-shume-per-ju/

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.