Doni të dini moshën se kur do të martoheni? Këtë gjë e zbulon shenja e zodiakut…

SHPËRNDAJE

Ekziston një stereotip i vjetër gjinor, i dhënë nga gjeneratat, që duhet hequr, apo ideja që çdo vajzë apo grua kalon gjithë jetën duke ëndërruar për martesën e përsosur, duke imagjinuar çdo detaj. I ngulitur nga gjyshet tona ose karikaturat e Disney, ky stereotip vazhdon të perceptojë gabimisht se kush do të martohet, kur do të martohet dhe madje i detyron të martohen.

land27-950x684

E vërteta ndërkohë është krejt ndryshe: mosha. Vitet që do të keni kur ngjiteni në altar bazohen tërësisht në rrethanat, partnerin dhe natyrën e marrëdhënies. Ju kurrë nuk duhet të detyroheni të ndërmerrni një hap të tillë në qoftë se nuk ndiheni gati.

 

Lajmin e plotë e lexoni në linkun: http://www.panorama.com.al/panoramaplus/doni-te-dini-moshen-se-kur-do-te-martoheni-kete-gje-e-zbulon-shenja-e-zodiakut/

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.