Kryeministri-Berisha-e-Drejtori-i-Tatimeve-Gazmir-Spahija,-në-ceremonisë-së-përurimit-të-shërbimeve-m-Tax-dhe-e-Pagesa

Kryeministri-Berisha-e-Drejtori-i-Tatimeve-Gazmir-Spahija,-në-ceremonisë-së-përurimit-të-shërbimeve-m-Tax-dhe-e-Pagesa