BANKA E SHQIPËRISË/ TENDER I HAPUR KOMBËTAR I SHOQERUAR ME FTESA DIREKTE KANDIDATEVE TE HUAJ

| 9:00
SHPËRNDAJE

logoboa_6017

TENDER  I HAPUR KOMBËTAR I SHOQERUAR ME FTESA DIREKTE KANDIDATEVE TE HUAJ

Banka e Shqipërisë kërkon të realizojë objektin e prokurimit: Shtypje e monedhave metalike përkujtimore për qëllime numizmatike ‘100 Lekë’ dhe ‘50 Lekë’, pa kurs ligjor, për nevojat e Bankës së Shqipërisë

Banka e Shqipërisë fton kandidatët e interesuar, të marrin pjesë në procedurën e prokurimit “Tender i hapur kombëtar i shoqëruar me ftesa direkte kandidatëve të huaj”, për realizimin e objektit të prokurimit si më sipër, me fond limit 8,647,512 Lekë.

Dokumentet e tenderit iu vihen ne dispozicion pas paraqitjes se kerkeses, nga administratori ose personi i autorizuar prej tij (me autorizimin perkates) ne adresen elektronike [email protected]. Ne kerkese duhet te citohen qarte: emri i kompanise, te dhenat e kontaktit (numri i telefonit, e-mail, etj,) si dhe objekti i prokurimit.. Aksesimi i dokumenteve mund të bëhet vetëm pasi të keni bërë paraprakisht pagesën e pakthyeshme prej 500 Lekë, pranë një banke tregtare në llogarinë e Bankës së Shqipërisë sipas detajeve të mëposhtme:

Përfituesi:     Banka e Shqipërisë

BIC:               STANALTR

IBAN:            AL68 1011 1008 0000 0000 2222 222L; BIC

Përshkrimi: Blerje dokumente tenderi për tenderin me objekt: “Shtypje e monedhave metalike përkujtimore për qëllime numizmatike ‘100 Lekë’ dhe ‘50 Lekë’, pa kurs ligjor, për nevojat e Bankës së Shqipërisë

Mandat pagesa, si dhe dokumentacioni i sipercituar dergohen te skanuara ne adresen elektronike te vene ne dispozicion.

Oferta duhet të paraqitet në Godine Qendrore te Bankës se Shqipërisë (Sheshi “Skënderbej”, Nr.1, Tiranë), deri më datë 07 Maj 2020, ora 10:00, kohë në të cilën do të hapet edhe tenderi, ku ftohen të marrin pjesë kandidatët ose përfaqësuesit e autorizuar të tyre.

Te lidhuraSubscribe

      
             

Për t’u bërë pjesë e grupit të "Panorama" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet.
KOMUNITETI PANORAMA ONLINE: https://facebook.com/groups/panoramaonline/

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.