Avokati: Të lirohet gjyqtari Shkëlqim Miri, gjendja e tij është e rëndë

SHPËRNDAJE

Seanca për rivleresim mase ndaj gjyqtarit Shkëlqim Miri është shtyër për në datën 29 dhjetor, të premten e javës tjetër, pasi ekspertët e mjekësisë ligjore kërkojnë edhe 1 javë kohë për ekzaminimet, për të përcaktuar shkallën e sëmundjes.

Miri

Gjyqtari Miri i akuzuar për korrupsion, sipas avokatit të tij Ardian Visha, është shumë i sëmurë dhe po kurohet në një spital.

“Miri të lirohet, gjendja e tij shëndetësore e rëndë”, tha Visha.

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.