Arsyet e vërteta pse ai ju injoron, shpjeguar nga një burrë

SHPËRNDAJE

“Pse më injoron?” Kjo është një pyetje që shpesh shkakton shumë hamendësime, për të cilat shquhen femrat. Në fund të fundit, punët e zemrës janë gjëja për të cilën çdo gjë duket e lehtë nga jashtë, ndërkohë që të jetuarit e saj na shndërron … Dashuria do shumë cilësi, ajo është arsyeja kryesore e jetës, por, të paktën në fazën e parë, na bën të mos kuptojmë as gjërat më të dukshme dhe prandaj shpesh e gjeni veten duke mos kuptuar arsyet e vërteta pse djali që ju pëlqeni po ju injoron.

cift

Arsyet që ndoshta duken plotësisht kristalizuese për ata që janë përreth jush, sidomos nëse keni të bëni me njerëz, sepse na besoni, ne jemi shumë më elementar se sa mendoni. Ndoshta është thjeshtësia jonë ekstreme që ju ngatërron aq shumë.

 

Lajmin e plotë e lexoni në linkun: http://www.panorama.com.al/panoramaplus/arsyet-e-verteta-pse-ai-ju-injoron-shpjeguar-nga-nje-burre/

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.