6 pasiguritë e meshkujve, shumicën e të cilave gratë nuk i dinë

SHPËRNDAJE

Marrja e sigurisë dhe respektit në një marrëdhënie dashurie është thelbësore për të patur një marrëdhënie të shëndetshme dhe të lumtur. Megjithatë, kjo nuk është gjithmonë e pranishme gjatë bashkëjetesës. Edhe pse nuk ka formulë magjike për të dalë nga pasiguria emocionale, është e mundur të vërehet kur dikush tregon shenja të mungesës së kontrollit dhe mungesës së besimit në marrëdhëniet e tyre.

man1

Kjo lloj sjelljeje është më e zakonshme tek gratë, por ju e dini se edhe duke u përpjekur për t’u fshehur, burrat gjithashtu kanë pasiguritë e tyre dhe ja cilat janë disa nga pasiguritë mashkullore:

Ndjenjat

Shumë burra shmangin zbulimin e ndjenjave të tyre të vërteta, veçanërisht kur ato përfshijnë jetën e tyre të dashurisë. Kjo zakonisht ndodh sepse ata kanë frikë të keqinterpretohen ose të qortohen kur emocionet e tyre tregojnë qartë dobësitë e tyre.

Lajmin e plotë e lexoni në linkun: http://www.panorama.com.al/panoramaplus/6-pasigurite-e-meshkujve-shumicen-e-te-cilave-grate-nuk-i-dine/

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.