5 gjërat që duhet t’ia mbani sekret partnerit

SHPËRNDAJE

Mbajtja sekret e disa gjërave personale të jetës nuk ju bën partner të keq, por më tepër një person të pjekur që e kuptuar se ka gjëra në jetën tuaj që ju përkasin vetëm juve, të cilat gjithashtu ruajnë privatësinë tuaj. Duke mbajtur këtë parasysh, ne kemi listuar disa nga gjërat që ju mund dhe duhet t’i mbani sekret, veçanërisht nëse doni të ruani privatësinë tuaj.

cift1-1

Fjalëkalimi personal

Mbajtja sekret e fjalëkalimit të “Facebook”-ut nuk do të thotë që jeni duke gënjyer partnerin tuaj, veçanërisht pasi ka shumë gjëra personale për njerëzit e tjerë që shfaqen në rrjetet sociale dhe madje edhe nëse disa detaje ndahen publikisht, nuk ju duhet ta ndani këtë me të.

 

Lajmin e plotë e lexoni në linkun: http://www.panorama.com.al/panoramaplus/5-gjerat-qe-duhet-tia-mbani-sekret-partnerit/

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.