GRAZIA
Home » Kuriozitete, Speciale » Fotot, festimet e Pavarësisë nga Vlora në Tiranë

Fotot, festimet e Pavarësisë nga Vlora në Tiranë

  • Albanian
  • English
  • French
  • German
  • Italian
Festa e djeshme përmes imazheve të fiksuara nga fotografët. Mijëra njerëz në sheshe, fjalime , torta e demonstrime në parada. Dikujt i ka lënë shije të ëmbël, dikujt të hidhur ky 100-vjetor, megjithatë për të ruajtur në kujtesë atë çka ishte më e mirë, përmes fotografish po sjellim disa nga momentet më të bukura të festimeve, që nga Vlora në Tiranë. Dhe të tilla nuk kishte pak. Shqiptarë të veshur kuq e zi, që festonin 100 vjet shtet, politikanë që ecnin përkrah, pavarësisht dasive politike, shqiptarë të Kosovës të ardhur nga larg, të tjerë të veshur me kostume popullore, që kërcenin, që këndonin… Një festë maratonë që nuk njohu natë, që nisi që në orët e para të mëngjesit të djeshëm e priti agimin, pavarësisht shiut të rrëmbyeshëm. Fotot: Vlasov Sulaj
_64438621_64438619
_64438623_64438622
_64439063_64438626
_64439066_64439064
3919_471745739543279_876291595_n
12561_471745599543293_1015220732_n
14288_10151167139376523_2070077843_n
18278_10151167139221523_1953676645_n
156777_471745829543270_1850566060_n
178948_471745789543274_504781056_n
305972_10151167139661523_601537634_n
306042_471745819543271_1148073863_n
378858_471745659543287_1967489069_n
396643_471745506209969_183014258_n
534746_471745749543278_1147136393_n
600303_10151167138826523_369683364_n
berisha-rita1
IMG_0007
IMG_0041
IMG_0057
IMG_0074
IMG_0119
IMG_0130
IMG_0137
IMG_0180
IMG_0183
IMG_0187
IMG_0228
IMG_0230
IMG_0236
IMG_0243
IMG_0245
IMG_0263
IMG_0281
IMG_0310
IMG_0363
IMG_0367
IMG_0377
IMG_0540
IMG_9311
IMG_9314
IMG_9316
IMG_9320
IMG_9325
IMG_9332
IMG_9336
IMG_9344
IMG_9345
IMG_9393
IMG_9404
IMG_9410
IMG_9440
IMG_9460
IMG_9472
IMG_9487
IMG_9490
IMG_9554
IMG_9565
IMG_9572
IMG_9576
IMG_9578
IMG_9597
IMG_9602
IMG_9612
IMG_9615
IMG_9627
IMG_9658
IMG_9675
IMG_9678
IMG_9687
IMG_9691
IMG_9698
IMG_9699
IMG_9701
IMG_9707
IMG_9722
IMG_9727
IMG_9735
IMG_9746
IMG_9767
IMG_9803
IMG_9830
IMG_9849
IMG_9904
IMG_9913
IMG_9957
Inva-Mula
KM-Berisha-përshëndetet-me-qytetarë-në-Parkun-Rinia,-ku-u-zhvillua-ceremonia-e-inaugurimit-të-Monumentit-të-Pavarësisë
Kryeministri-Berisha-gjatë-përshëndetjes-së-tij-në-paradën-e-FASH
Kryeministri-takohet-në-Vlorë-me-miq-dhe-familjarë-të-heronjve-shqiptarë-të-ardhur-nga-të-gjitha-trojet-shqiptare
monumenti
monumenti-i-pavaresise
muzeu,-dyndje

Dje në pritje për të vizituar armët e Skënderbeut në Muzeun Historik Kombëtar

Nje-karroce-me-kale,-duke-transportuar-bustin-e-ismail-Qemalit
pres-nishani-fjala-31

Nishani gjatë fjalimit në pritjen në Pallatin e Brigadave për 100-vjetorin e pavarësisë

Rita-Ora
sheshi-1,-kercejne-grupet-e-valleve
sheshi-2
sheshi-3
sheshi-5
sheshi-6
TIRANA-FESTON-100-VJETORIN---Qindra-qytetare-te-te-gjitha-trevave-Shqiptare
topalli
topallikryesore
torta-ne-vlore
Vlora

Gjatë festimeve në Vlorë

vlore,-pallati-plot
vlore,-tarracat-e-objeketeve-plot,-ne-kat-4
156733_10151167138681523_100299534_n
574477_10151167139631523_1285789583_n
Camet-e-ardhura-nga-Korinthi-per-pavaresine
ekspozita-ne-pallatin-e-kultures
Foto-nga-parada2
Foto-nga-parada-e-Forcave-të-Armatosura-Shqiptare
grupi-popullor-delegat-nga-durresi
kaloresit-nga-gjilani
KM-Berisha,-përshëndet-qytetarët
KM-Berisha-shtron-drekë-zyrtare-për-të-ftuarit-në-kremtimet-për-100-vjetorin-e-pavarësisë
Kryeministri-Berisha-feston-në-Vlorë-ngritjen-e-Flamurit-në-ditën-e-shënuar-të-100-vjetorit-të-pavarësisë
Kryeministri-Berisha-nderon-dhe-vendos-kurora-me-lule-në-varrin-e-Ismail-Qemalit-në-Vlorë3
Kryeministri-Berisha-nderon-dhe-vendos-kurora-me-lule-në-varrin-e-Ismail-Qemalit-në-Vlorë
monumenti-i-pavaresise1
rreshen,-flamuri-me-flake
vlore,-busti-i-ismailit
vlore,-edhe-kodrat-me-njerez
vlore,-ekspozita-ne-kinoteater
vlore,-ekspozita-te-pallati-i-kultures
vlore,-festa-ne-lokale
vlore,-kuajt-duke-ikur
vlore,-lokalet-plot
vlore,-qyteti
IMG_0103
IMG_0110
KM-Berisha-ndjek-paradën-e-FASH2
KM-Berisha-përshëndetet-me-të-ftuar,-në-paradën-e-FASH
KM-Berisha-shtron-drekë-zyrtare-për-të-ftuarit-në-kremtimet-për-100-vjetorin-e-pavarësisë3
KM-Berisha-shtron-drekë-zyrtare-për-të-ftuarit-në-kremtimet-për-100-vjetorin-e-pavarësisë5
monumenti-i-pavaresise1

Monumenti “Pavarësia” ditën e përurimit

556286_425596457505851_322390739_n
IMG_9864
IMG_9868
IMG_9870
IMG_9873
IMG_9885
IMG_9899
IMG_9901
IMG_9913
IMG_9930
IMG_9965
TORTA
Koncert-festiv-me-muzike-tradicionale-Shqiptare,-me-rastin-e-100-Vjetorit-te-Pavaresise
mozaiku-i-100-vjetorit-26-nentor
Muzikante,-me-topana-dhe-veshje-popullore-gjate-nje-ceremonie-festive-ne-sheshin-e-Flamurit-ne-Vlore
PERUROHET-STATUJA-E-ISMAIL-QEMALIT---Kryeministri-Sali-Berisha-dhe-pasardhesi-i-Ismail-Qemalit
Qytetare-te-Vlores,-gjate-nje-koncerti-festiv-me-muzike-tradicionale-Shqiptare
Valltare-me-kostume-popullore-tradicionale,-duke-performuar-ne-rruget-e-qytetit-te-Vlores2
Valltare-me-kostume-popullore-tradicionale,-duke-performuar-ne-rruget-e-qytetit-te-Vlores
vlore,-27-nentor
vlore,-festimet-1
vlore,-isa-boletini-dhe-ismail-qemali
vlore,-ismail-qemali-dhe-isa-boletini
179322_471215782929608_507700835_n
179334_471215919596261_1022714009_n
205519_471215986262921_1483016170_n
283306_470946892956497_1723297684_n
404985_471215939596259_266078088_n
526756_471215856262934_221054545_n
530863_471215882929598_357472082_n
556211_471215869596266_1063228737_n
FESTIMET-E-100-VJETORIT-NE-VLORE---Valltare-me-kostume-popullore-tradicionale
Kengetarja-nga-Kosova-Rita-Ora,-duke-performuar-gjate-nje-koncerti-festiv-ne-Sheshin-Nene-Tereza
IMG_9328
IMG_9346
IMG_9364
IMG_9393
IMG_9443
IMG_9503
IMG_9507
IMG_9529
IMG_0550
_64438621_64438619_64438623_64438622_64439063_64438626_64439066_644390643919_471745739543279_876291595_n12561_471745599543293_1015220732_n14288_10151167139376523_2070077843_n18278_10151167139221523_1953676645_n156777_471745829543270_1850566060_n178948_471745789543274_504781056_n305972_10151167139661523_601537634_n306042_471745819543271_1148073863_n378858_471745659543287_1967489069_n396643_471745506209969_183014258_n534746_471745749543278_1147136393_n600303_10151167138826523_369683364_nberisha-rita1IMG_0007IMG_0041IMG_0057IMG_0074IMG_0119IMG_0130IMG_0137IMG_0180IMG_0183IMG_0187IMG_0228IMG_0230IMG_0236IMG_0243IMG_0245IMG_0263IMG_0281IMG_0310IMG_0363IMG_0367IMG_0377IMG_0540IMG_9311IMG_9314IMG_9316IMG_9320IMG_9325IMG_9332IMG_9336IMG_9344IMG_9345IMG_9393IMG_9404IMG_9410IMG_9440IMG_9460IMG_9472IMG_9487IMG_9490IMG_9554IMG_9565IMG_9572IMG_9576IMG_9578IMG_9597IMG_9602IMG_9612IMG_9615IMG_9627IMG_9658IMG_9675IMG_9678IMG_9687IMG_9691IMG_9698IMG_9699IMG_9701IMG_9707IMG_9722IMG_9727IMG_9735IMG_9746IMG_9767IMG_9803IMG_9830IMG_9849IMG_9904IMG_9913IMG_9957Inva-MulaKM-Berisha-përshëndetet-me-qytetarë-në-Parkun-Rinia,-ku-u-zhvillua-ceremonia-e-inaugurimit-të-Monumentit-të-PavarësisëKryeministri-Berisha-gjatë-përshëndetjes-së-tij-në-paradën-e-FASHKryeministri-takohet-në-Vlorë-me-miq-dhe-familjarë-të-heronjve-shqiptarë-të-ardhur-nga-të-gjitha-trojet-shqiptaremonumentimonumenti-i-pavaresiseDje në pritje për të vizituar armët e Skënderbeut në Muzeun Historik KombëtarNje-karroce-me-kale,-duke-transportuar-bustin-e-ismail-QemalitNishani gjatë fjalimit në pritjen në Pallatin e Brigadave për 100-vjetorin e pavarësisëRita-Orasheshi-1,-kercejne-grupet-e-vallevesheshi-2sheshi-3sheshi-5sheshi-6TIRANA-FESTON-100-VJETORIN---Qindra-qytetare-te-te-gjitha-trevave-Shqiptaretopallitopallikryesoretorta-ne-vloreGjatë festimeve në Vlorëvlore,-pallati-plotvlore,-tarracat-e-objeketeve-plot,-ne-kat-4156733_10151167138681523_100299534_n574477_10151167139631523_1285789583_nCamet-e-ardhura-nga-Korinthi-per-pavaresineekspozita-ne-pallatin-e-kulturesFoto-nga-parada2Foto-nga-parada-e-Forcave-të-Armatosura-Shqiptaregrupi-popullor-delegat-nga-durresikaloresit-nga-gjilaniKM-Berisha,-përshëndet-qytetarëtKM-Berisha-shtron-drekë-zyrtare-për-të-ftuarit-në-kremtimet-për-100-vjetorin-e-pavarësisëKryeministri-Berisha-feston-në-Vlorë-ngritjen-e-Flamurit-në-ditën-e-shënuar-të-100-vjetorit-të-pavarësisëKryeministri-Berisha-nderon-dhe-vendos-kurora-me-lule-në-varrin-e-Ismail-Qemalit-në-Vlorë3Kryeministri-Berisha-nderon-dhe-vendos-kurora-me-lule-në-varrin-e-Ismail-Qemalit-në-Vlorëmonumenti-i-pavaresise1rreshen,-flamuri-me-flakevlore,-busti-i-ismailitvlore,-edhe-kodrat-me-njerezvlore,-ekspozita-ne-kinoteatervlore,-ekspozita-te-pallati-i-kulturesvlore,-festa-ne-lokalevlore,-kuajt-duke-ikurvlore,-lokalet-plotvlore,-qytetiIMG_0103IMG_0110KM-Berisha-ndjek-paradën-e-FASH2KM-Berisha-përshëndetet-me-të-ftuar,-në-paradën-e-FASHKM-Berisha-shtron-drekë-zyrtare-për-të-ftuarit-në-kremtimet-për-100-vjetorin-e-pavarësisë3KM-Berisha-shtron-drekë-zyrtare-për-të-ftuarit-në-kremtimet-për-100-vjetorin-e-pavarësisë5Monumenti “Pavarësia” ditën e përurimit556286_425596457505851_322390739_nIMG_9864IMG_9868IMG_9870IMG_9873IMG_9885IMG_9899IMG_9901IMG_9913IMG_9930IMG_9965TORTAKoncert-festiv-me-muzike-tradicionale-Shqiptare,-me-rastin-e-100-Vjetorit-te-Pavaresisemozaiku-i-100-vjetorit-26-nentorMuzikante,-me-topana-dhe-veshje-popullore-gjate-nje-ceremonie-festive-ne-sheshin-e-Flamurit-ne-VlorePERUROHET-STATUJA-E-ISMAIL-QEMALIT---Kryeministri-Sali-Berisha-dhe-pasardhesi-i-Ismail-QemalitQytetare-te-Vlores,-gjate-nje-koncerti-festiv-me-muzike-tradicionale-ShqiptareValltare-me-kostume-popullore-tradicionale,-duke-performuar-ne-rruget-e-qytetit-te-Vlores2Valltare-me-kostume-popullore-tradicionale,-duke-performuar-ne-rruget-e-qytetit-te-Vloresvlore,-27-nentorvlore,-festimet-1vlore,-isa-boletini-dhe-ismail-qemalivlore,-ismail-qemali-dhe-isa-boletini179322_471215782929608_507700835_n179334_471215919596261_1022714009_n205519_471215986262921_1483016170_n283306_470946892956497_1723297684_n404985_471215939596259_266078088_n526756_471215856262934_221054545_n530863_471215882929598_357472082_n556211_471215869596266_1063228737_nFESTIMET-E-100-VJETORIT-NE-VLORE---Valltare-me-kostume-popullore-tradicionaleKengetarja-nga-Kosova-Rita-Ora,-duke-performuar-gjate-nje-koncerti-festiv-ne-Sheshin-Nene-TerezaIMG_9328IMG_9346IMG_9364IMG_9393IMG_9443IMG_9503IMG_9507IMG_9529IMG_0550

AMC

Te nderuar komentues! Duke mos dashur te cenojme opinionet tuaja, lutemi qe ato te mos permbajne fyerje dhe ofendime personale dhe te kene lidhje me shkrimin, apo temen per te cilen komentohet. Ne te kundert, nuk do te publikohen. Ju falenderojme qe na ndiqni dhe ju ftojme te vazhdoni te jeni pjese e Panorama Online. Moderatori

Beni nje Koment

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Linkedin
  • RSS
Gazeta Panorama Alexa toolbar

Parashikimi i motit


+23
H: +24°
L: +12°
Tirana
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+26° +26° +25° +25° +25° +24°
+12° +11° +11° +11° +10° +11°
+22
H: +23°
L: +15°
Durres
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+25° +25° +25° +25° +23° +23°
+15° +14° +15° +15° +12° +11°
+22
H: +25°
L: +10°
Elbasan
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+28° +28° +27° +27° +27° +26°
+12° +11° +11° +10° +10° +11°
+18
H: +23°
L: +16°
Vlore
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+25° +25° +25° +24° +24° +24°
+15° +14° +14° +15° +12° +12°
+21
H: +23°
L: +11°
Shkoder
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+26° +25° +25° +26° +25° +24°
+12° +11° +12° +10° +11° +12°
+18
H: +22°
L: +
Korce
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+24° +23° +23° +22° +23° +23°
+ + + + + +
+22
H: +24°
L: +11°
Berat
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+27° +27° +27° +27° +26° +25°
+11° +10° +10° +10° + +10°
+9
H: +22°
L: +
Kukes
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+22° +22° +21° +21° +21° +21°
+ + + + + +
+23
H: +23°
L: +12°
Sarande
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+23° +23° +23° +22° +22° +22°
+11° +12° +11° +10° + +13°
+24
H: +24°
L: +13°
Kavaje
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+26° +26° +26° +26° +25° +25°
+13° +13° +12° +12° +11° +11°
+22
H: +22°
L: +12°
Kruje
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+22° +23° +21° +22° +21° +20°
+11° +10° +10° +10° +10° +11°
+22
H: +24°
L: +14°
Lezhe
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+26° +26° +26° +26° +25° +24°
+14° +14° +14° +13° +12° +13°
+20
H: +24°
L: +14°
Fier
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+27° +27° +27° +27° +26° +26°
+12° +12° +11° +12° +12° +11°
+18
H: +19°
L: +
Pogradec
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+21° +20° +20° +20° +19° +19°
+ + + + + +
+21
H: +21°
L: +
Rreshen
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+24° +24° +23° +23° +23° +22°
+ +10° +10° + + +
+23
H: +23°
L: +
Tropoje
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+21° +20° +20° +20° +20° +19°
+ + + + + +
+20
H: +23°
L: +
Pristina
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+22° +21° +21° +20° +21° +20°
+ + + + + +
+25
H: +25°
L: +
Prizren
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+25° +24° +23° +24° +24° +23°
+10° + + + + +10°
+23
H: +23°
L: +
Mitrovica
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+20° +20° +19° +20° +19° +19°
+ + + + + +
+21
H: +24°
L: +
Skopje
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+24° +22° +23° +23° +23° +23°
+ + + + + +
+24
H: +24°
L: +
Gostivar
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+24° +23° +23° +24° +24° +23°
+ + + + + +
+21
H: +24°
L: +
Tetovo
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+24° +23° +23° +24° +24° +23°
+ + + + + +
+16
H: +20°
L: +
Struga
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+22° +21° +21° +20° +20° +20°
+ + + + + +Showbiz

Lifestyle

Teknologji

Kuriozitete

© 2015 Gazeta Panorama ONLINE. All Rights Reserved.   Programuar nga: ikoncept Privacy