GRAZIA
Home » Sociale » Të përndjekurit, lista me 255 emrat që dëmshpërblehen

Të përndjekurit, lista me 255 emrat që dëmshpërblehen

 • Albanian
 • English
 • French
 • German
 • Italian

Nga protestat e ish-të përndjekurve

Pas një heshtjeje të gjatë, qeveria dje i është rikthyer vendimit për dëmshpërblimin e të përndjekurve. Gazeta zbardh vendimin me emrat e 255 personave të rinj që do të dëmshpërblehen. Në total, vlera e dëmshpërblimit arrin në 9.4 milionë dollarë. Në lista, edhe emrat e 55 të dënuarve me vdekje, dëmshpërblimin e të cilëve e përfitojnë familjarët. Bashkë me përfituesit, në tabela janë edhe të përndjekur të tjerë që nuk marrin para, sepse kanë përfituar nga vendime të tjera të qeverisë. Në listën e botuar nga gazeta ndodhen emrat e përfituesve si dhe sasia e plotë e dëmshpërblimit financiar, të cilën ata do ta përfitojnë me këste për 8 vite. DEMIN ME BURG Emër    Mbiemër    Përfitimi Sali    Kashari    1,074,000 Memet    Shabani    5,010,130 Mendu    Pustina    8,235,836 Petrit    Hoxha    2,778,247 Safet    Caushaj    4,455,915 Hilmi    Nina    4,270,000 Shemsho    Hado    1,209,555 Xhevit    Xhihani    9,374,781 Elez    Hoxhaj    885,324 Fejzulla    Qalliu    881,000 Tonin    Preçi    3,805,820 Xhemal    Ago    8,202,736 Selim    Liçi    2,383,200 Janul    Leshi    1,264,000 Xhelal    Asllani    5,071,863 Shyqiri    Balliu    4,545,425 Gjok    Hoti    13,346,000 Naxhi    Nesha    5,852,000 Frano    Lamshi    5,484,000 Ali     Ulqinaku    562,240 Tahir    Sorra    1,383,781 Kame    Manellari    1,888,493 Llesh    Doda    5,956,000 Osman    Mena    2,500,000 Muho    Ago    2,830,055 Kosta     Kondi    1,940,000 Hamit    Muçkalli    1,628,110 Zef    Lekaj    3,568,861 Dervish    Kashari    3,049,014 Brahim    Zhanci    1,082,000 Esat    Kallçishta    1,371,218 Dashnor    Kazazi    8,285,326 Petro    Drazho    4,371,075 Hajrulla    Ujkashi    768,000 Remzi    Tarelli    4,720,958 Bendo    Gjikoka    5,986,152 Nesim    Nazarko    1,872,000 Ramdan    Topçi    4,262,925 Hysen (Eqrem) Kuli    4,392,000 Lefteri (Maria)    Dvorani (Medicina)    6,172,578 Halim     Çobo    3,171,699 Ardian    Hidri    401,068 Kadri    Bajraktari    2,639,671 Foto    Qesari     2,655,042 Zef    Simoni    8,418,000 Mark    Koliqi    1,782,000 Kostandin    Grabocka    2,435,789 Shefki    Yska    1,339,537 Avdi     Shuti    2,164,151 Gjek    Dedushi    1,407,205 Sulejman    Krasnica    2,636,000 Elez    Gerbeti    4,739,000 Hans    Nechvatal    859,808 Dalip    Canameti    6,292,137 Hazis    Raska    5,898,000 Bashkim    Shehu    743,000 Kol    Pali (Suka)    1,584,265 Ndue    Nicaj    9,673,766 Ndue    Trumza    4,104,695 Muharrem    Beqiraj    1,722,600 Velide    Beqiraj    1,698,480 Azem    Hamzaj    2,878,636 Razip    Kondaj    1,870,000 Fadil    Qesja    313,178 Aleks    Stavro    13,326,870 Haxhi    Shabanaj    3,084,000 Ismail    Halaj    7,324,000 Dyl    Senaj    2,489,689 Sile    Basko    4,213,760 Llazo     Koça    1,514,000 Mehdi    Kurti    5,646,000 Mark    Frangaj    6,473,600 Zydi    Leskaj    3,520,000 Pavllo    Llaçi    3,132,000 Sefer    Hasa    480,000 Faik    Qehaja    189,008 Fahri     Mlika    745,495 Ymer    Guri    4,718,852 Jusuf    Xhilaga    218,000 Thoma    Skarço    1,984,000 Ismail    Xhiani    4,117,680 Seit    Lamka    1,825,288 Ilmi    Marra    2,498,000 Vasil    Kumbuli    4,217,137 Nexhip    Balli    8,310,493 Luigj     Komasku    1,035,026 Shefqet    Xhindole    4,217,507 Beqir    Kuqi    1,833,621 Haki    Qazim    8,794,000 Prekë    Gerdhata    6,100,318 Hasan    Golemi    5,114,000 Ndrec    Ndreca    4,700,000 Shefqet    Kraja    4,334,000 Foti    Gjoni    1,268,720 Latif    Musta    4,410,000 Bajram     Halebi    1,552,164 Murat    Demiraj    4,732,234 Nikoll    Vinjolli    2,479,700 Ndue    Pjetri    3,361,634 Arif    Memaj    4,627,507 Kadri    Markaj    1,046,000 Nikolla     Kasapi    1,921,274 Mark    Shytani    4,719,387 Ahmet    Zekaj    730,000 Zhaneta    Ogrenja    3,628,000 Gaqe    Kerkeshi    582,000 Gafur    Langu    4,791,945 Arif    Pajuni    3,456,000 Abdulla    Palluçi    989,940 Stefan    Kaçani    2,985,808 Seid    Fuga    9,190,548 Gëzim     Tegu    2,420,000 Kristo    Marko    5,736,943 Myslym    Xhufi    2,754,000 Jonuz    Bala    1,014,704 Bilal    Biçaku    791,151 Zef    Buka    7,161,085 Daver    Gjoleka    969,863 Mark    Mirashi    2,993,000 Osman    Mane    192,000 Qerem    Merkaj (Merkoj)    2,167,122 Fotaq    Babi    3,976,945 Imet    Mukaj    13,474,000 Lush    Koçeku    3,772,000 Ylber    Gimjani    1,220,329 Emin    Derçani    5,203,027 Sezai    Oshafi    2,891,700 Petro    Çekani    1,148,438 Kujtim     Shefqeti    759,781 Dodë(Dedë)     Dakaj (Kola)     7,240,000 Bibë     Meli    1,486,967 Daut     Gurra    2,840,082 Suljeman    Shahini    740,000 Lahim    Neziri    5,997,000 Haxhi    Malaj    1,803,890 Hysenj    Palloshi    588,877 Imigron    Muçaj    647,000 Haqif    Ndreu    2,190,000 Demir    Qosja    4,598,000 Isa    Bokrina    4,950,000 Iljas    Spahiu    1,479,671 Rasim    Halilaj    1,924,000 Sokol    Vukçaj    279,789 Haki     Jaupi    1,557,185 Lin    Dema    2,484,500 Hamide    Serdari    370,000 Niazi    Kulla    4,081,832 Ritvan     Driza     180,000 Hysen    Muhameti    4,651,452 Jeko    Furxhi    662,493 Bejkush    Veli    880,000 Karafil    Gaba    4,732,000 Preng     Tosku     1,410,767 Burhan    Mezini    678,808 Elena     Luli    1,126,000 Thoma    Filipiu    1,392,000 Shahin     Bulica    2,753,014 Alqi    Nushi    4,317,479 Demirali    Haxhillari    1,758,000 Zenun    Gjyriqi    4,594,000 Osmën    Hyskaj    1,709,293 Hajdar    Balla    3,357,836 Sefedin    Pula    1,221,000 Bib    Saka    5,048,000 Haki    Hoxha    1,820,000 Hazis    Kola    871,687 Xheladin     Vogli     765,700 Spiro    Nasho    14,855,741 Myfit    Bega    1,202,000 Rexhep (Xhek) Kuka     1,946,000 Nazmi     Liçaj    1,110,000 Lorec    Zefi    2,808,000 Qani    Zeneli    1,235,808 Muharrem     Mane    4,551,590 Mustafa     Jaho     8,508,219 Riza     Dallupi     2,480,069 Harikla    Gjermano    2,638,800 Ibrahim    Koka    2,038,000 Myftar    Dreshaj    3,498,000 Tahir    Kërnaja    5,980,329 Mersin    Koçi    5,502,274 Abaz    Kaloshi    1,232,000 Nasi     Manushi     1,608,020 Kujtim    Aliaj    14,018,000 Elmas     Morava ( Elmasi)    1,840,872 Rexhep    Gashi    395,397 Sali     Muçaj    307,370 Besnik    Verteniku    3,140,391 Pasho    Ajasllari    274,250 Kol (Nikoll)    Gjinaj    12,624,000 Vat    Leraj    2,423,616 Trajan    Xheka    1,720,000 Fran    Kronaj    3,550,000 Xhafer    Kërtusha    2,801,074 Lliko    Tralo    835,378 Gjon     Gjoni    2,706,301 Ibrahim    Aliçka    3,034,000 Hajro    Lamçe    5,666,000 Tomor    Lazo    2,832,321 Abdyl     Hyseni    8,958,000 DENIM KAPITAL Emër    Mbiemër    Përfitimi Sabri     Çela    4,920,000 Xhemal    Vata    4,920,000 Dhurata    Sokolaj    4,905,000 Misir    Tabaku    4,920,000 Asllan    Bejko    5,684,630 Sokol    Hado    4,921,440 Alush    Lleshanaku    3,840,000 Naun    Sulajaku    4,920,000 Shemsedin    Aga    4,920,000 Riza    Ismaili    4,920,000 Ramazan    Habili    4,920,000 Arben     Broci    4,920,000 Mahmut     Zhegu    4,920,000 Osmën    Miraçi    4,920,000 Sokrat    Shahaj    5,840,000 Ndue    Gjergji    2,345,637 Dhimo    Spiro    4,920,000 Memo    Raku    6,240,000 Ibrahim    Noku    4,910,000 Gjon     Caka    4,920,000 Fran    Dodaj    4,920,000 Pertef    Risilia    4,920,000 Sabiha    Kasimati    4,920,000 Zef    Rica    4,920,000 Sabri    Çakëri    4,920,000 Zef    Coku    4,920,000 Nuh    Oroshi    4,920,000 Josif    Sinani    4,760,000 Haxhi    Qordja    4,552,316 Gjon     Cara    4,920,000 Tahir    Mena    3,815,186 Nikoll    Jaku    4,920,000 Kol    Tosku    4,920,000 Sotiraq    Spaho    4,920,000 Nazif    Reçi    4,920,000 Demir     Peshku     4,646,800 Llesh    Biba    4,920,000 Elez    Kraja    4,920,000 Josif    Qirjas    4,920,000 Uk    Lita    4,920,000 Mark    Toçi    4,920,000 Nevruz    Mulla    4,920,000 Mustafa    Sallaku    3,057,065 Jakup    Kupi    4,880,000 Ibrahim    Kupi    4,920,000 Shefqet     Lita    4,920,000 Hysen    Lita    4,920,000 Zenel    Lita    4,920,000 Shyqri    Llulla    4,920,000 Josif    Budo    4,920,000 Mark    Piroli    4,920,000 Said    Bushaj    4,920,000 Daver    Veizaj    4,920,000 Kalem    Shoti    4,920,000 Ilirjan     Zari    4,920,000 DEMSHPERBLIMI 0 Emër    Mbiemër    Përfitimi Pandeli    Papa    0 Agim     Zari     0 Sali    Pepellashi    0 Myqerem    Kajo    0 Kristo    Nake    0 Taip     Alija    0 Tahir     Ndreaj    0 Nikoll    Prendi    0 Arben    Reka    0

AMC

Te nderuar komentues! Duke mos dashur te cenojme opinionet tuaja, lutemi qe ato te mos permbajne fyerje dhe ofendime personale dhe te kene lidhje me shkrimin, apo temen per te cilen komentohet. Ne te kundert, nuk do te publikohen. Ju falenderojme qe na ndiqni dhe ju ftojme te vazhdoni te jeni pjese e Panorama Online. Moderatori

7 Komente per “Të përndjekurit, lista me 255 emrat që dëmshpërblehen”

 1. po ajo lista e te perndjekurve EKOMIK te sistemit demokratik kur do te puplikohet nga salushi ,apo kur te kthehet akoma sistemi i ish komunistit sali berisha.

 2. Po per kategorine e personave qe kane vdekur ne hetuesi dhe nuk ka ndonje dokumet per te si do te veprohet?

 3. Babai im vdiq vjet 85 vjec dhe mori vetem 1 kest 500000, por te pakten ti gezoje mamaja qe eshte 80 vjece dhe ka 50 vjet qe ka jetuar me te dhe merr pension 13600 ne muaj as per keto raste nuk beni perjashtime. apo prisni qe te vdesin te burgosurit e tjere e te mos e gezojne ato mundin e tyre.

 4. du te di se kur fillon demshperblimi per kestin e dyte

 5. Po babi im ASht ken ne burg po se di a do shperblehet quhet dod lumaj me ktheni pergjigje

 6. di qe shqiperia eshte nje nga vendet me zhvillim te perkryer ne paisje elektronike .eshte bukur qe lista te shkruhet simbas alfabetit .figura do jete me e bukur dhe me intelektuale per syte e europianeve .faleminderit.

 7. ju lutem shkruani emrat simbas alfabetit -perdorni inteligensen tuaj .faleminderit.

Beni nje Koment

 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Linkedin
 • RSS
Gazeta Panorama Alexa toolbar

Parashikimi i motit


+23
H: +24°
L: +12°
Tirana
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+26° +26° +25° +25° +25° +24°
+12° +11° +11° +11° +10° +11°
+22
H: +23°
L: +15°
Durres
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+25° +25° +25° +25° +23° +23°
+15° +14° +15° +15° +12° +11°
+22
H: +25°
L: +10°
Elbasan
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+28° +28° +27° +27° +27° +26°
+12° +11° +11° +10° +10° +11°
+18
H: +23°
L: +16°
Vlore
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+25° +25° +25° +24° +24° +24°
+15° +14° +14° +15° +12° +12°
+21
H: +23°
L: +11°
Shkoder
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+26° +25° +25° +26° +25° +24°
+12° +11° +12° +10° +11° +12°
+18
H: +22°
L: +
Korce
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+24° +23° +23° +22° +23° +23°
+ + + + + +
+22
H: +24°
L: +11°
Berat
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+27° +27° +27° +27° +26° +25°
+11° +10° +10° +10° + +10°
+9
H: +22°
L: +
Kukes
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+22° +22° +21° +21° +21° +21°
+ + + + + +
+23
H: +23°
L: +12°
Sarande
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+23° +23° +23° +22° +22° +22°
+11° +12° +11° +10° + +13°
+24
H: +24°
L: +13°
Kavaje
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+26° +26° +26° +26° +25° +25°
+13° +13° +12° +12° +11° +11°
+22
H: +22°
L: +12°
Kruje
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+22° +23° +21° +22° +21° +20°
+11° +10° +10° +10° +10° +11°
+22
H: +24°
L: +14°
Lezhe
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+26° +26° +26° +26° +25° +24°
+14° +14° +14° +13° +12° +13°
+20
H: +24°
L: +14°
Fier
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+27° +27° +27° +27° +26° +26°
+12° +12° +11° +12° +12° +11°
+18
H: +19°
L: +
Pogradec
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+21° +20° +20° +20° +19° +19°
+ + + + + +
+21
H: +21°
L: +
Rreshen
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+24° +24° +23° +23° +23° +22°
+ +10° +10° + + +
+23
H: +23°
L: +
Tropoje
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+21° +20° +20° +20° +20° +19°
+ + + + + +
+20
H: +23°
L: +
Pristina
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+22° +21° +21° +20° +21° +20°
+ + + + + +
+25
H: +25°
L: +
Prizren
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+25° +24° +23° +24° +24° +23°
+10° + + + + +10°
+23
H: +23°
L: +
Mitrovica
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+20° +20° +19° +20° +19° +19°
+ + + + + +
+21
H: +24°
L: +
Skopje
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+24° +22° +23° +23° +23° +23°
+ + + + + +
+24
H: +24°
L: +
Gostivar
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+24° +23° +23° +24° +24° +23°
+ + + + + +
+21
H: +24°
L: +
Tetovo
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+24° +23° +23° +24° +24° +23°
+ + + + + +
+16
H: +20°
L: +
Struga
Tuesday, 22 October
See 7-Day Forecast
Wed Thu Fri Sat Sun Mon
           
+22° +21° +21° +20° +20° +20°
+ + + + + +Showbiz

Lifestyle

Teknologji

Kuriozitete

© 2015 Gazeta Panorama ONLINE. All Rights Reserved.   Programuar nga: ikoncept Privacy